WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven TOYOTA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.