WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SUBARU IMPREZA Sedan

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2001 tot heden
74
101
Sedan
10-2005 tot heden
81
110
Sedan

Voorwielnaaf zelf demonteren

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wielnaaf voor uw SUBARU bestellen

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.