WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SUBARU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?