WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SEAT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw SEAT bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.