WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SAAB

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wielnaaf voor uw SAAB bestellen

Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.