WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT KOLEOS I

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2008 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten
09-2008 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten
09-2008 tot heden
127
173
Terreinwagen gesloten
09-2008 tot heden
126
171
Terreinwagen gesloten
09-2008 tot heden
126
171
Terreinwagen gesloten

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Pers wiellagers moeten geperst worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Elke RENAULT KOLEOS I heeft een eigen VIN-nummer.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.