WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT ESPACE I

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1984 tot heden
80
109
MPV
01-1988 tot heden
74
101
MPV
07-1986 tot heden
79
108
MPV

Voorwielnaaf zelf demonteren

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Wielnaaf voor uw RENAULT ESPACE I bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wiellagers worden vaak per as vervangen.