WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT AVANTIME

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2001 tot heden
152
207
MPV

Wielnaaf voor uw RENAULT AVANTIME bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.