WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.