100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven NISSAN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je NISSAN model

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemschoenenROVER HandremkabelsCHRYSLER Remblokken.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Nu besteld, is maandagGRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen