WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven MINI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Pers wiellagers moeten geperst worden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG StabilisatorstangenFERRARI DraagarmenCADILLAC Stuurkogels.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen