WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MAZDA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw MAZDA bestellen

Een wiellager mag je niet horen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.