WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LOTUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw LOTUS bestellen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Demonteren is geen lastige klus.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Voorwielnaaf zelf demonteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.