100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven LINCOLN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type

Voorwielnaaf zelf demonteren

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een wiellager mag je niet horen. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Nu besteld, is maandagGRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen