WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LEXUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Voorwielnaaf zelf demonteren

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.