WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LANCIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw LANCIA bestellen

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.