WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven JEEP

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorwielnaaf zelf demonteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Wielnaaf voor uw JEEP bestellen

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.