100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven HONDA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je HONDA model

Wielnaaf voor uw HONDA bestellen

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Nu besteld, is maandagGRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen