WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wielnaaf voor uw FORD bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.