WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DODGE

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorwielnaaf zelf demonteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Wielnaaf voor uw DODGE bestellen

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.