WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAIHATSU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw DAIHATSU bestellen

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.