WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAEWOO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw DAEWOO bestellen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.