WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven BMW

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw BMW bestellen

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.