WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven AUDI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw AUDI bestellen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.