WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers VW VOLKSWAGEN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw VW VOLKSWAGEN

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers op uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers kopen auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.