WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers VOLVO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen VOLVO

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Perslagers voor uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wiellagers op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.