WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers TOYOTA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen TOYOTA

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Perslagers voor uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wiellagers op uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.