WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SUZUKI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers kopen auto

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Perslagers voor uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.