WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SUBARU

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen SUBARU

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Perslagers voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.