WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SSANGYONG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen SSANGYONG

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Wiellagers op uw auto

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Perslagers voor uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.