WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SMART

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw SMART

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers kopen auto

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.