WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SEAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen SEAT

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers op uw auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Perslagers voor uw auto

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.