WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ROVER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Perslagers voor uw ROVER

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen auto

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.