WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers RENAULT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen RENAULT

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers op uw auto

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Perslagers voor uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.