WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers PORSCHE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Perslagers voor uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Wiellagers kopen auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.