WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OPEL KADETT C City

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1975 tot heden
29
40
Hatchback
07-1976 tot heden
40
54
Hatchback
08-1973 tot heden
44
60
Hatchback
05-1977 tot heden
55
75
Hatchback

Wiellagers op uw auto

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers kopen OPEL KADETT C City

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Perslagers voor uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een wiellager mag je niet horen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.