WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OPEL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Demonteren is geen lastige klus. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Perslagers voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers kopen auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.