WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MITSUBISHI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen MITSUBISHI

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Perslagers voor uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.