WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MINI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen MINI

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Perslagers voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers op uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.