WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen MG

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Perslagers voor uw auto

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wiellagers op uw auto

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.