WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Perslagers voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.