WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LOTUS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen LOTUS

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Perslagers voor uw auto

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.