WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LEXUS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Wiellagers kopen auto

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.

Perslagers voor uw auto

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.