WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LDV

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wiellagers kopen LDV

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Perslagers voor uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.