WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LAND ROVER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen LAND ROVER

Demonteren is geen lastige klus. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers op uw auto

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Perslagers voor uw auto

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.