WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers JEEP

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen JEEP

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Perslagers voor uw auto

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Wiellagers op uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.