WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers JAGUAR

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw JAGUAR

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Wiellagers kopen auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.