WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers IVECO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw IVECO

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Wiellagers op uw auto

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Wiellagers kopen auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.