WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ISUZU

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw ISUZU

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Een wiellager mag je niet horen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Wiellagers kopen auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.