WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers INFINITI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen INFINITI

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Een wiellager mag je niet horen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Wiellagers op uw auto

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Perslagers voor uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.